Black Radler - enostavno edinstven!


Pijača BLACK RADLER limona (Črni radler z limono) je naravna osvežujoča mešanica Osječkega črnega piva (44%) in limoninega soka (56%), narahlo zmešanega s samo 2% alkohola, narejen po zahtevi in okusu potrošnikov. Idealen je za osvežitev v vseh situacijah. BLACK RADLER z limono se polni v edinstveni temni steklenici značilni za Osječko pivovarno, na steklenici sami je črno -florestenčna etiketa katera dodatno poudarja dizajn.

Palec navzgor za OKUS!

Črni radler prinaša domačo tradicijo in okus ne samo na domači trg, ampak tudi do daljnega vzhoda, še posebej na Kitajsko, kjer je prava senzacija. Zaradi blagega in osvežujočega okusa je primeren tudi za ljudi, ki redko pijejo temno pivo.
Nakup v spletni trgovini POMAshop
 

Sestava Black Radlerja!

Črni radler z limono je edinstvena mešanica Osjčkega temnega piva in limoninega soka.
Osvežilna pijača - limonin sok 56%
(voda, sladkor, limonin sok iz koncentrata 2,25%, pomarančni sok iz koncentrata 2,25%, ogljikov dioksid, kislina: limonska kislina E330, antioksidant: askorbinska kislina E300, naravna aroma limone s ostalimi naravnimi aromami, stabilizator: guma semen rogača E410)
Pivo 44%
(voda, ječmenov slad, koruzni slad, barvilo karamel E150c, karamelni temni slad, hmelj)

Zaradi prisotnosti sadnih vlaken je proizvod naravno moten s pojavljanjem naravnih usedlin.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×
NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO