Kakovostni kozmetični produkti linije Dalan D’ Olive

Zakaj Dalan d'Olive?
Dalan D’ Olive kozmetika

"Najlepši smo takrat, ko smo najbolj naravni" pravijo v podjetju Dalan d'Olive, kjer proizvajajo kakovostno kozmetiko za nego telesa. Linija kozmetičnih pripomočkov vsebujejo oljčno olje, ki doda kozmetiki Dalan d'Olive dodaten, prepoznaven pečat. Vsi izdelki Dalan d'Olive so dermatološko testirani.

S še posebej izjemno negovalno formulo narejeno iz čistega oljčnega olja, kozmetika Dalan d'Olive daje vaši koži in lasem naravni pridih. Zagotavlja vam nego, ki ste jo iskali.

Naša ponudba kozmetika Dalan d'Olive

Podjetje POMA d.o.o. je zastopnik za kozmetiko Dalan d'Olive za Slovenijo.
V naši ponudbi široko ponudbo izdelkov za nego telesa Dalan d'Olive: šamponi in balzami za lase, geli za tuširanje, trda in tekoča mila, kreme za roke in telo, negovalno olje za telo. Več podrobnosti o posametznem artiklu najdete v naši spletni trgovini POMAshop. 
Nakup v spletni trgovini POMAshop
Dalan D’ Olive kozmetika

Dalan d'Olive - kozmetika s tradicijo

Temelji Dalanove kakovosti segajo v leto 1941, s proizvodnjo tradicionalnega, 100% čistega oljčnega olja. Družina Dalan je to delavnico spremenila leta 1976 v Dalan Kimya Endustri A.S. Leta 1981 je Dalan začel s proizvodnjo sodobnega mila in glicerina v svojih novih objektih, leta 2006 pa je začel s proizvodnjo kozmetike.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×
NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO