100% čista eterična olja

Mešanice  so sestavljene iz 100% čistih eteričnih olj kakovosti aromaterapije. Mešanice so narejene po načelih Ayurvede – starodavne indijske medicine, sestavine mešanice so izbrane tako, da imajo sinergijski učinek, torej povečujejo stopnjo medsebojnega delovanja.  Želimo Vam  olajšati in obogatiti življenje. Zato so sinergijske mešanice 100% čistih eteričnih olj narejene tako, da nudijo podporo in pomagajo pri premagovanju življenjskih situacij in stanj, s katerimi se srečujemo ter olajšajo soočanje z njimi.

BERGAMOT

BERGAMOT 100% čisto eterično olje bergamotke. Eterično olje z lahkim, nežnim osvežujočim vonjem citrusov s cvetlično noto, ki ima antiseptične lastnosti. Služi za dnevno odišavljanje in osveževanje prostora, v katerem živite in delate, zaradi česar je zdravo in prijetno za življenje in delo.

STRESS RELIEF

Sinergijska mešanica STRESS RELIEF je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: poprove mete, evkaliptusa, rožmarina, mete, sivke, cimeta, ingverja, kamilice. Pomaga zmanjšati učinek stresa ter njegovih stranskih učinkov. Ima sinergijski učinek na sprostitev duha in telesa ter izboljšanje vašega splošnega razpoloženja.
 
Sinergijska mešanica RELAXATION je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: mandarine, sivke, pačulija, sandalovine, vrtnice. Pomaga doseči mirno, spokojno stanje duha in sprostitev ob koncu delovnega dne.

MOTIVATION

MOTIVATION sinergijska mešanica je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: kamilice, smreke, ylang ylanga, sivke. Pomaga pridobiti prepotrebno čustveno spodbudo, okrepi samozavest in razpoloženje ter spodbuja pozitivne nazore in zdravo raven energije.

MEDITACIJA 

MEDITACIJA sinergijska mešanica je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: Ylang Ylang, pačuli, žajbelj, pomaranča, timijan. Pomaga spodbuditi mirnost in vas popelje v meditativno stanje duha.

DETOX

DETOX sinergijska mešanica je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: rožmarina, cedre, origana, grenivke. Pomaga pri razstrupljanju in čiščenju duha in telesa.

ANTISTRES

ANTISTRES sinergijska mešanica je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: pačuli, cedra, sivka, ylang ylang, bergamotka. Pomaga preprečevati in zmanjševati stres in njegove neželene učinke. Za sprostitev duha in telesa.

APHRODISIAC  

APHRODISIAC sinergijska mešanica je sestavljena iz 100% čistih eteričnih olj: sivka, pomaranča, ylang ylang, pačuli, sandalovina, jasmin. Ta romantična mešanica spodbuja čustva, empatijo in razpoloženje.
Nakup v spletni trgovini POMAshop

 

 

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×
NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO