Izdelki Karpea

Izdelke znamke Karpea so proizvedeni s skrbjo in iz ločeno pridelanih sort grških oljk. Ta inovativna metoda zagotavlja izdelke vrhunske kakovosti. V naši spletni trgovini POMAshop  (povpraševanje in naročilo lahko pošljete tudi preko e-pošte) lahko izbirate v pestri ponudbi Karpeinih izdelkov.

Ekstra deviško oljčno olje - linija "Karpea classic"

Ekstra deviško oljčno olje Karpea "Classic" (EVOO) prihaja iz najbolj znanih grških regij za proizvodnjo oljčnega olja (Lakonia, Kalamata, Kreta). Oljke nabirajo zgodaj, ko njihovo zorenje ni popolnoma končano.
Zaradi zgodnje trgatve ima ekstra deviško oljčno olje Karpea "Classic" zelo značilen okus in ohranja veliko hranilnih snovi oljk, ki niso popolnoma zrele. Odlikuje ga izrazita aroma, bogat okus in zlato-zelena barva. Primeren je za vsakdanjo uporabo.
Kupi izdelek Karpea "Classic"

Gurmanska oljčno olje - linija "Karpea gourmet"

Serija "Karpea earth & sea"

Štiri originalne kombinacije aromatiziranih kosmičev morske soli z deviškim oljčnim oljem Karpea Εxtra. S pomočjo morske soli se aromatične sestavine počasi in v celoti ekstrahirajo v oljčno olje Karpea, kar ustvarja edinstvene kombinacije okusov.

Kupi izdeleke Karpea "Karpea earth & sea"

Serija "Karpea earth elements"

Ekstra deviško oljčno olje Karpea v kombinaciji z okusom dima. Pikantni odtenki ekstra deviškega oljčnega olja so kombinirani v harmoniji z dimljenim okusom in dajejo edinstven izdelek z nepozabnim okusom in nežnim pookusom.
Nekaj kapljic je dovolj, da v trenutku katero koli hrano ali marinado spremenimo v "prekajeno".
Karpea earth elements smoked je idealno za pečeno meso, ribe, marinade in prelive.
Kupi izdelek "Karpea earth elements"

Seija "Karpea gourmet flavours"

Posebna serija Karpeinih ekstra deviških olj obogatena z izbranimi okusi:

Okus pražene čebule: Karpea Gourmet Onion

Ekstra deviško oljčno olje z okusom prepražene čebule. Le nekaj kapljic ekstra deviškega oljčnega olja z okusom GOURMET je dovolj, da dajo novo gastronomsko dimenzijo vašim jedem.
Primeren za dodajanje vsem jedem.

Okus pomaranče: Karpea Gourmet Orange

Ekstra deviško oljčno olje z okusom pomaranče (eterično olje pomarančne lupine v ekstra deviškem oljčnem olju Karpea). Z le nekja kaplicami tega izbranega GOURMET Karoea olja boste vaše jedi obogatili in oplemenitili. S tem oljčnim oljem svojim jedem (torte, piškoti, gurmanske marinade, omake) dodate omamen pomarančni okus.

Okus masla: Karpea Gourmet Butter

Ekstra deviško oljčno olje z okusom masla. V Karpei so ohranili slastni okus masla in odlične hranilne lastnosti oljčnega olja. Tako kot pri vseh oljčnih oljih serije GOURMET, tudi tu je dovolj nekaj kapljic in vaše jedi bo preplavil nežen okus masla. Karpea Goourmet Butter je tudi odlična zamenjava masla z oljčnim oljem pri kuhanju in peki peciva.

Okus limone: Karpea Gourmet Lemon

Ekstra deviško oljčno olje z okusom limone (eterično olje limonine lupine v ekstra deviškem oljčnem olju Karpea). Nekaj kapljic je dovolj, da sladice, kot so peciva in piškoti, pa tudi solate, gurmanske marinade in omake, obogati z  nežno aromo limone.
Kupi izdeleke Karpea "GOURMET"

Serija "Karpea Infused"

Naravne aromatične sestavine iz česna, rožmarina in čilija so v ekstra deviškem oljčnem olju Karpea vlili novo dimenzijo okusa.
Karpea - čili
Karpea - česen
Karpea - origano

 
 
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×
NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO