Okus pražene čebule: Karpea Gourmet Onion

Ekstra deviško oljčno olje z okusom prepražene čebule. Le nekaj kapljic ekstra deviškega oljčnega olja z okusom GOURMET je dovolj, da dajo novo gastronomsko dimenzijo vašim jedem.
Primeren za dodajanje vsem jedem.

Okus pomaranče: Karpea Gourmet Orange

Ekstra deviško oljčno olje z okusom pomaranče (eterično olje pomarančne lupine v ekstra deviškem oljčnem olju Karpea). Z le nekja kaplicami tega izbranega GOURMET Karoea olja boste vaše jedi obogatili in oplemenitili. S tem oljčnim oljem svojim jedem (torte, piškoti, gurmanske marinade, omake) dodate omamen pomarančni okus.

Okus masla: Karpea Gourmet Butter

Ekstra deviško oljčno olje z okusom masla. V Karpei so ohranili slastni okus masla in odlične hranilne lastnosti oljčnega olja. Tako kot pri vseh oljčnih oljih serije GOURMET, tudi tu je dovolj nekaj kapljic in vaše jedi bo preplavil nežen okus masla. Karpea Goourmet Butter je tudi odlična zamenjava masla z oljčnim oljem pri kuhanju in peki peciva.

Okus limone: Karpea Gourmet Lemon

Ekstra deviško oljčno olje z okusom limone (eterično olje limonine lupine v ekstra deviškem oljčnem olju Karpea). Nekaj kapljic je dovolj, da sladice, kot so peciva in piškoti, pa tudi solate, gurmanske marinade in omake, obogati z  nežno aromo limone.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×
NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO